Ηλιάνα Γούλα

ΣΠΟΥΔΕΣ
– Πτυχίο Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων.
– Πτυχίο Ψυχολογίας (Bachelor of Science) Πανεπιστήμιου Ουαλίας (University of Wales).

– MSc στην Ψυχολογια Υγειας, University of Central Lancashire (University of Wales).
– Μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Γνωσιακή Αναλυτική και Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία και στη Σχεσιακή Ψυχανάλυση ( Ινστιτούτο Σχεσιακής και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας ).
– Διετείς μετεκπαιδεύσεις στη Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία (Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία), στη Ψυχοσωματική ( Ελληνική Ψυχοσωματική Εταιρεία ) και στη Θεραπεία Gestalt (Gestalt Founfation).

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
– Ιδιωτικό Γραφείο, Χολαργός.
– Κλινική Ψυχολόγος στην Κλινική Μαστού του Γρ. Ξεπαπαδάκη στην Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Ιασώ.
– Συντονισμός ψυχοθεραπευτικών ομάδων γυναικών με εμπειρία καρκίνου μαστού
– Εθελόντρια Ψυχολόγος στην Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία – Ίαση – Στήριξη (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ)
– Εθελόντρια Ψυχολόγος στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Φίλων Ιατρών ( Κ.Ε.Φ.Ι. ).

Η Γούλα Ηλιάνα είναι κλινική ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια στο Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας Soul Seek.

Διαθέτει πτυχίο Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Ουαλίας (University of Wales), πτυχίο Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων, μεταπτυχιακή ειδίκευση στη γνωσιακή αναλυτική και υπαρξιακή ψυχοθεραπεία και στη σχεσιακή ψυχανάλυση (Ινστιτούτο Σχεσιακής και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας) και μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Ψυχολογία Υγείας του University of Central Lancashire.

Επίσης, διαθέτει διετείς μετεκπαιδεύσεις στην ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία (Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία) και στη ψυχοσωματική (Ελληνική Ψυχοσωματική Εταιρεία).

Έχει εκπαιδευθεί στο Μοντέλο Θεραπείας Gestalt για την ψυχολογική υποστήριξη ογκολογικών ασθενών. Έχει ερευνητική διατριβή στις επιπτώσεις της θρησκευτικότητας, του φύλου, της ηλικίας και των προηγούμενων απωλειών στο άγχος θανάτου και μεταπτυχιακή διατριβή στο ρόλο της κοινωνικής υποστήριξης και της ποιότητας ζωής σε γυναίκες που έχουν νοσήσει με καρκίνο μαστού.

Ακόμη, είναι συνεργάτης της Β’ κλινικής μαστού της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του ΙΑΣΩ και μέλος της Διεθνούς Ένωσης Σχεσιακής Ψυχανάλυσης και Ψυχοθεραπείας (IARPP).

Παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και αντιμετωπίζει πλήθος παθήσεων. Τέλος, είναι ομαδική ψυχοθεραπεύτρια, ενώ αναλαμβάνει σε ατομική ψυχοθεραπεία νευρώσεις, ψυχώσεις, διαταραχές και χρόνιες παθήσεις.

Είναι εθελόντρια ψυχολόγος στην Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίαση Στήριξη Ε.Μ.Ε.Ι.Σ παρέχοντας ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία δωρεάν σε γυναίκες άπορες και ανασφάλιστες με εμπειρία καρκίνου μαστού και εθελόντρια στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών ΚΕΦΙ.